Prelistavajući stare „Ekscentre“ shvatio sam da košarkaška tradicija na Geodetskom fakultetu traje preko dvadeset godina o čemu nam svjedoči i članak o košarci Ante Boguta u prvom broju lista iz 1996. godine. Imajući na umu dugu povijest i veliku želju sadašnjih mladih generacija za igranjem košarke, ta će se tradicija sigurno nastaviti.

Sveučilišno košarkaško prvenstvo Sveučilišta u Zagrebu u sezoni 2013./2014. odigralo se, kao i proteklih sezona, u dvorani Kineziološkog fakulteta. Sustav natjecanja bio je takav da se trideset prijavljenih ekipa nasumično svrstalo u skupine po sedam, odnosno osam ekipa. Ekipe koje su izborile prva dva mjesta u skupini igrale su dalje u knock out fazi natjecanja dok se nije dobio pobjednik.

Dobra atmosfera i timski duh uvijek su bili karakteristika „najzgodnije ekipe Sveučilišta“. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente Geodetskog fakulteta koji vole košarku i žele trenirati s nama da nam se pridruže na treningu utorkom u 20:00 u dvorani preko puta fakulteta.

apply-now-button