Informatička sekcija studentskog zbora okuplja zaljubljenike u informatiku i nove tehnologije. Zadužena je za izradu i održavanje weba, foruma, portala, skriptarnice, kao i računala koji se nalaze u prostorijama studentskog zbora.

Svi zainteresirani za uključenje u rad neka se jave na mail. Nije to nikakav težak fizički posao, nisu brojne zamorne obveze koje će vam oduzimati slobodno vrijeme, već međusobno druženje s kolegama s iste ili možda mlađih i starijih godina, stjecanje novih iskustava te osmišljavanje i provođenje projekata što će vam zasigurno pomoći ne samo u daljnjem školovanju, već i u poslovnom i privatnom životu.

Inspirativna i kreativna voditeljica koja stalno ima nove zabavne i inovativne projekte te mogućnost kroz te i vlastite projekte se osjećati korisno 😀 Naravno tu je i genijalna atmosfera IT sekcije tako da nikad nije dosadno! TH,Član

Za više informacija pošaljite mail Voditeljici sekcije koja će vas potom uputiti u rad sekcije, projekte i kako možete pridonijeti vašim uključenjem.

Za pristup informatičkoj sekciji je potrebno pred povjerestvom svirati naizmjenično akorde D dur- E mol na gitari.

Za primjer, jedna od najmaštovitijih prijava za sekciju:

 apply-now-button