Foto-video sekcija je osnovana ove akademske godine zbog velikog porasta aktivnosti i događanja na Geodetskom fakultetu u prošloj akademskoj godini te se uvidjela potreba za dokumentiranjem svakog događaja na našem fakultetu. Osim fotografiranja i snimanja događaja, članovi foto-video sekcije će raditi na izradi video materijala za geof-tv i YouYube kanal IT sekcije koje služe za promoviranje Geodetskog fakulteta među budućim studentima i suradnicima na području geodezije.

Članovi foto-video sekcije se također brinu o fotogaleriji na Studentskom portalu koja se svake godine koristi kao promotivni materijal na Smotri sveučilista.

Osim na aktivnostima na fakultetu, članovi ove sekcije će dokumentirati i pratiti naše studente gdje god ih fakultet odnese. Prvi projekt foto-video sekcije je napraviti video pod nazivom „ Zašto studirati geodeziju?“ koji će odgovoriti na sva pitanja ‘običnim ljudima’ koji neznaju što je zapravo geodezija.

Ne kaže se uzalud; “da sve ono što nije zapisano i zabilježeno nije se niti dogodilo“, stoga da se takvo što nebi dogodilo nama brinu se upravo članovi ove sekcije.

Snimajući i bilježeći sva događanja stvaramo povijest i čuvamo našu tradiciju fakulteta.

Za sve informacije o radu sekcije i prijavi obratite se kolegi voditelju sekcije, Luki Stipiću, na mail ili ga zaustavite na hodniku faksa.

 

 

apply-now-button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *